۱۳۹۹ سه شنبه ۱۷ تير
فراخوان حمایت از پژوهش‌های COVID19
به منظور مقابله با ویروس SARS-COV-2یا بیماری کووید 19، مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) فراخوان حمایت از طرح‌‌های پژوهشی با این موضوع را به شرح زیر اعلام می‌کند:

مهلت فراخوان: 6 لغایت 20 اردیبهشت‌ماه 1399

روش ارسال طرح: ثبت در سامانه مدیریت پژوهش

اعتبار: مجموع اعتبار این فراخوان 80 میلیارد ریال است. از آنجایی که در مجموع 200 میلیارد ریال برای حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی در این حوزه به دانشگاه‌ها اختصاص داده شده است در این فراخوان مطالعات مشابه مطالعات دانشگاهی پذیرفته نخواهد شد. مطالعات دانشگاهی در این حیطه را می‌توانید با جستجو در سامانه کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی بیابید.

نوع گرنت مورد پذیرش: فقط گرنت اصلی مؤسسه فعال خواهد بود.

فرم پروپوزال اولیه: سامانه مدیریت پژوهش مؤسسه از دو قسمت آن‌لاین و آف‌لاین تشکیل شده و برای ارسال پروپوزال هر دوقسمت باید تکمیل شود. فرمت پروپوزال اولیه (pre-proposal) را می‌توانید از اینجا و یا در صفحات سامانه مدیریت پژوهش دانلود کنید. فرم پروپوزال می‌بایست به زبان انگلیسی تکمیل شود و در نظر داشته باشید خلاصه فارسی و انگلیسی (شامل تاریخچه، اهداف اختصاصی، روش کار و چگونه از نتایج استفاده خواهد شد) را می‌بایست در بخش آن‌لاین وارد کنید. لذا تهیه و در دست داشتن آن در هنگام ارسال پروپوزال الزامی است. مطالعه دقیق و اقدام مبتنی بر دستورالعمل مندرج در انتهای فرم پروپوزال اولیه برای ورود طرح به مرحله داوری الزامی است.

موضوعات اولویت دار موسسه برای پذیرش طرح در این گرنت و جزئیات بیشتر را در وب سایت موسسه بخوانید:

1399/02/06
2005