۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ خرداد
برگزاري شوراي پژوهشي بيماري هاي غير واگير در معاونت پژوهش و فناوري
نهمين جلسه شوراي پژوهشي بيماري هاي غير واگير در دفتر معاونت پژوهش و فناوري با حضور معاون، مدير و اعضاي انتخابي شورا برگزار گرديد و در اين جلسه 6 طرح تحقيقاتي به قرار زير مورد بررسي قرار گرفت :
1. طرح تحقيقاتي با عنوان"بررسي تنوع گروه هاي خوني ABO و RH در بين بيماران مبتلا به سنگ كيسه صفرا "پس از رفع اشكال با تاييد كارشناس مورد تصويب قرار مي گيرد.
2. طرح تحقيقاتي با عنوان" بررسي فراواني درماتيت و آلرژي هاي پوستي و عوامل خطر مربوطه در پرستان شاغل در بيمارستان هاي شهرستان جهرم" پس از رفع اشكال مجددا به شورا ارجاع شود.
3. طرح تحقيقاتي با عنوان"بررسي تاثير رازيانه و بابونه بر كوليك شيرخواران در شهرستان جهرم سال 1394" پس از رفع اشكال مجددا به شورا ارجاع شود.
4. طرح تحقيقاتي با عنوان"بررسي مقايسه تاثير ويتامين D و ويتامين E در رژيم دارويي متفورمين- ديدروژسترون در درمان زنان نابارور مبتلا به PCOS" پس از رفع اشكال مجددا به شورا ارجاع شود.
پيگيري نتايج صورتجلسات قبل :
5. طرح تحقيقاتي با عنوان"مقايسه اثر داروهاي معمول ملاسما و ميكرونيدلينگ با آمينوكاپروييك اسيد و ميكرونيدلينگ در درمان ملاسما" پس از رفع اشكال با تاييد كارشناس مورد تصويب قرار مي گيرد.
6. طرح تحقيقاتي با عنوان" بررسي فراواني كمبود ويتامين D در دختران پايه ششم شهرستان جهرم در سال 94-95 و تاثير درمان با ويتامين D بر شاخص هاي انتروپومتريك ايشان در مقايسه با گروه كنترل" پس از رفع اشكال با تاييد كارشناس مورد تصويب قرار مي گيرد.
1394/09/14
معاونت پژوهشي