۱۳۹۹ يکشنبه ۱۹ مرداد
نجات جان بیمار 46 ساله از مرگ

به گزارش آقای دکتر رعیت دوست ، پزشک متخصص طب اورژاس حاضر در شیفت بخش اسکرین ، بیمار آقای نبی آبنوس 46 ساله با سابقه دیابت تحت درمان در مورخ 12/11/98  ساعت 8 صبح با شکایت از درد قفسه سینه که از یک روز قبل شروع شده بود به بخش اورژانس مراجعه میکند ، در بدو ورود به این بخش به طور ناگهانی دچار افت سطح هوشیاری و بر اثر زمین خوردن دچار تروما به سر می شود که با تلاش تیم احیا در اتاق CPR تحت مانتورینگ قلبی و تجویز اکسیژن قرار می گیرد . ریتم اولیه بیمار ( VT  ) بود که طی 2 مرتبه شوک الکتریکی و 5 دقیقه ماساژ قفسه سینه ، ریتم قلب نرمال می شود . پس از  انجام نوار قلب بیمار ، سکته حاد  قلبی و پس از سی تی اسکن مغز  به دلیل تروما ،خونریزی مشاهده می شود ، با توجه به همزمانی  خونریزی مغزی و سکته حاد قلبی ، کد 247 فعال می شود وبیمار به صورت اورژانسی به  بخش آنژیوگرافی بیمارستان پیمانیه فرستاده می شود ، لخته خون از عروق قلب خارج و بیمار با حال عمومی خوب به بخش CCU فرستاده می شود. با توجه به تلاش های کادر درمان ، در حال حاضر بیمارکاملا هوشیار و تحت مراقبت می باشد.

1398/11/12