۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
آغاز به کار اتاق عمل قلب بیمارستان پیمانیه جهرم/نخستین عمل جراحی قلب باز با موفقیت انجام شد

عصر دیروز یکشنبه  13 بهمن ماه، برای نخستین بار در بیمارستان پیمانیه جهرم عمل جراحی  بای پس قلب  بر روی آقایی49  ساله توسط دکتر رضا خواجه،  فوق تخصص جراحی قلب، با موفقیت انجام شد.

دکتر محمد رحمانیان، با بیان اینکه از چندی پیش اتاق عمل بیمارستان پیمانیه به امکانات و تجهیزات بروز مجهز و آموزش تخصصی پرسنل آن آغاز شده بود، گفت: این بیمار پس از تشخیص انسداد عروق در مرکز آنژیوگرافی همین بیمارستان و مشاوره با جراح قلب برای انجام  عمل جراحی بای پس  انتخاب شد.

وی  اظهار داشت: این عمل موفقیت آمیز حدود 3 ساعت به طول انجامید و  هم اکنون حال بیمار رضایتبخش و در بخش  مراقبت‌های ویژه بیمارستان پیمانیه تحت نظر است.

دکتر محمد رحمانیان خاطر نشان کرد: با شروع به کار این اتاق عمل، عمل های دیگر قلب باز مثل تعویض دریچه، نیز قابل انجام است .

وی گفت: با وجود اتاق عمل با تمام امکانات بروز با بهترین برندها و آی‌سی‌یو ی مجهز، در کنار بخش آنژیوگرافی، پکیج جراحی قلب کامل و بیماران، نیازمند اعزام به دیگر مراکز نخواهند بود.

رئیس دانشگاه در پایان اظهار داشت :انجام موفقیت آمیز این عمل مقدمه ایست برای راه اندازی "مرکز بزرگ جراحی قلب حاج ابوطالبی"که پس از بهره برداری در آینده ای نزدیک، جهرم را به یکی از بزرگترین مراکز حراجی قلب در جنوب کشور تبدیل خواهد کرد.

1398/11/15