۱۴۰۱ يکشنبه ۶ آذر
درمان
خواب راحت بیمار بعد از خلاصی از توده 2/5 کیلوگرمی در ران و لگن
طی یک عمل جراحی در پیمانیه یک توده 2/5 کیلوگرمی از ران و لگن بیمار جویمی خارج شد.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر عبدالرضا غلامی رئیس بیمارستان پیمانیه جهرم گفت: در چند روز گذشته آقایی 56 ساله از شهر جویم به دلیل داشتن توده ای بزرگ در ران و لگن به بیمارستان پیمانیه جهرم مراجعه نمود.

وی در ادامه گفت: در طی سال ها بیمار نسبت به این عارضه بی توجه بوده و به پزشک مراجعه ای نداشته است. این پشت گوش انداختن ها باعث شده که وزن توده به 2/5 کیلوگرم برسد.

دکتر عبدالعلی سپیدکار جراح عمومی و پزشک معالج بیمار گفت: ایجاد مشکل در راه رفتن و گرفتن خواب راحت از بیمار، موجب شده که این آقای جویمی بالاخره برای خلاصی از این توده بزرگ به بیمارستان مراجعه کند.

پس از معاینات بیمار و بررسی وضعیت بالینی وی، اتاق عمل برای بیمار آماده و این توده 2/5 کیلوگرمی که در قسمت لگن و ران قرار داشت و شرایط را برای بیمار سخت کرده بود از بدن وی خارج کردیم. حال بیمار مساعد و مرخص شده است.

وی افزود: برای تشخیص خوش خیم یا بدخیم بودن این توده نمونه آن به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال شده است.

گفتنی است دکتر محمد حسن دم شناس متخصص بیهوشی این عمل بوده است.

رئیس بیمارستان پیمانیه جهرم در پایان از زحمات پرسنل اتاق عمل و پرسنل بیهوشی و پرستاران بخش تقدیر و تشکر کرد.
1400/04/07